Понеділок, 29.04.2024, 06:34

Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 21 » Іруся Lisa:) Почерніна "А чи справді ми кохаємо...?"
20:29
Іруся Lisa:) Почерніна "А чи справді ми кохаємо...?"

А чи справді ми кохаємо...?

Весна…Всі знову закохуються, починають зустрічатися. Але чи надовго?...Та й взагалі, може хтось відповісти мені, що є справжнє кохання, і чи є воно?

Ми кожен раз говоримо, що кохаємо людину, але розлучаючись з нею, забуваємо її. Звичайно, на це потрібен час, але все ж…То чи можна сказати, що це було кохання?
В нашому розумінні кохати – це відчувати до людини те, що не проходить з часом, не забувається і залишається з нами. Можу сказати, що навіть у людей, які прожили разом і 20 років інколи ці почуття розвіюються і залишаються лише обов’язки перед один одним і прив’язаність.
Не здається ж вам що кохання ми самі собі вигадуємо і закохуємося в тих, в кого самі захочемо. Може ми просто цього не помічаємо, але це так.
Чомусь завжди так буває, що ми відчуваємо симпатію до людини, яка є для нас «недосяжною».Чому…? Ніхто не може зрозуміти. Нас весь час тягне до людини далекої від нас. Чомусь ми не закохуємося в людину, яка поруч з нами, гарно до нас відноситься. А може вся справа в тому, що бути жертвою обставин набагато легше…? Ти просто кохаєш людину, з якою тобі «нічого не світить», ти страждаєш і нічого не робиш. Коли ж людина тобі близька, то ти маєш піклуватися про неї, бути чимось зобов’ язаний і таке інше .
Знаю, багато хто зі мною не згодиться, то може і вірно зробить…
Мої думки – це лише моя точка зору. Вони є, і мають право бути. Не має не правильних суджень. Кожна думка має право на існування.
Я й сама часто думала, що кохаю людину, але згодом розуміла, що це не так. Мабуть нам просто іноді треба відчувати, що ми закохані, бо це нас оживляє, наповнює чимось, хай і не надовго.
Я виразила ще одну сторону роздумів про кохання, а там кожний вирішує сам, погоджуватися зі мною чи ні…
Колись закохана


Переглядів: 735 | Додав: fizmatkreativ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наші автори

Михаил Каленик, Александра Перегудова, Ирина Живодерова, Анна Морозова, Маргарита Дяговец, Ирина Почернина, Наталья Лицман, Александр Качанов, Ольга Королева, Алексей Казаков, Юлия Цигельник, Александр Хуторной, Марина Литовченко, Оксана Микушка, Александра Ступаченко, Ольга Мандрыка, Алеся Дадонова, Татьяна Сенченко, Ирина Лазоренко, Артем Юрченко, Екатерина Данильченко, Алина Басова, Екатерина Шарай, Володимир Приступа, Елена Бондарь, Юлия Невмывака, Ирина Борисюк, Алина Халеева, Алла Вовк, Татьяна Ильина, Юсичка Микитенко
-=kreativ=- (Фізико-математичний факультет СумДПУ ім. А.С. Макаренко) © 2024

Безкоштовний хостинг uCoz